Történetünk

A MÁV Nosztalgia Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft. a MÁV Zrt. és az Intertraverz Zrt. közös vállalkozása. Célunk, hogy olyan, a maga nemében kuriózumnak tekinthető szolgáltatást kínáljunk, amely  - reményeink szerint - színesítheti az Önök szolgáltatási palettáját is.

A MÁV Nosztalgia Kft. fő tevékenysége a vasúti nosztalgiautazások szervezése korabeli, felújított vonatokkal, melyek a XIX - XX. század fordulójának emlékét őrzik. Járműflottánk több mint 100 különböző típusú, muzeális értékű darabból áll, közülük több is Európa-szerte ismert és népszerű a vasút kedvelőinek körében.

Egész évben közlekednek a Gyertyafény Expressz vacsoravonataink és Élményvonataink, tavasztól őszig gőzvontatású nosztalgiavonatok közlekednek a Dunakanyarba, a Cuha-völgybe és Gödöllőre.

Az Élményvonat a MÁV Nosztalgia Kft. kirándulóvonata,  amely nem csak érdekes úti célokra repíti el utasait kedvező áron, hanem az utazás során családias hangulatban, számos érdekes programról, apró meglepetésről gondoskodik a vonat személyzete.

Egyénileg tervezett utazásaik megvalósításához bérbe is adjuk a vonatainkat mind belföldi, mind külföldi használatra egyaránt.

H-MNOS Vasúti Logisztikai tevékenység keretein belül vasúti járműveket biztosítunk vasútépítéshez, filmforgatáshoz, továbbá megoldást nyújtunk különleges áruk szállítására, mérő- és próbamenet továbbítására, vasúti járművek, gőzkazánok javítására.


Irodánk 2015-ben csatlakozott a Magyar Utazási Irodák Szövetségéhez.
Hírek / Aktuális
Szünetel a személyes ügyfélfogadás
2020. november 11. Szerda
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a vírushelyzet miatt 2020.11.12-től bizonytalan ideig szüneteltetjük a személyes ügyfélfogadást Tatai úti irodánkban. Nyugati pályaudvari Értékesítési irodánk a pályaudvar felújítása miatt továbbra is zárva tart.

Kérdéseikkel, észrevételeikkel kapcsolatban az alább elérhetőségeken állunk szíves rendelkezésre:
- Tel: +36 70 303 0202 (hétköznap 10:00 - 16:00 között)

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket, vigyázzanak magukra!
Bővebben...
Koronavírus tájékoztatás
2020. november 10. Kedd
Tájékoztatjuk kedves Vendégeinket, hogy a Kormány által nemrégiben bejelentett intézkedések és korlátozások miatt, soron következő utazásainkat és programjainkat nem tudjuk megrendezni.

Az egyes utazásokra és programokra jelentkezett utasainkkal rövidesen felvesszük a kapcsolatot, illetve tájékoztatjuk Önöket a további teendőkről.

Csakúgy, mint Önök, mi is mindannyian csalódottak vagyunk, hiszen az egyre feszültebb helyzet ellenére töretlen lelkesedéssel és kedvvel, változatos programokkal és kimagasló szolgáltatásokkal készültünk Márton-napi, illetve adventi utazásainkra - vendégeink biztonsága és egészsége azonban továbbra is elsődleges számunkra.

Kérjük szíves türelmüket és megértésüket, vigyázzanak magukra!

Tisztelettel: a MÁV Nosztalgia csapata Bővebben...
Élmények és érdekességek

Tippek év végi kikapcsolódáshoz – belföldön!

Már nem sok van hátra 2020-ból, de arra még bőven van idő, hogy nyakunkba vegyük az országot, és szebbnél szebb helyekre látogassunk el! Ilyenkor év végén mindenkinek jár egy kis pihenés, erre pedig a belföldi utazások igazán alkalmasak. Mára igazán különleges és egyedi úti célokat hoztunk, mazsolázásra fel!

A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia Kft.

A világ eldugott, gyönyörű bakancslistás búvóhelyei

Mai bejegyzésünkben a világ eldugott és mesebeli szépségű szegleteibe kalauzoljuk olvasóinkat, hiszen számos olyan csodás hely van, amelyet a nagyközönség nem ismer, pedig érdemes lenne. Bár elutazni a jelenlegi járványhelyzetben nincs módunk, mégis talán egy kis kikapcsolódást jelenthet elménknek, ha megismerkedünk ezekkel a helyekkel, és akár a bakancslistánkra is felvehetjük őket!

A bejegyzést írta: MÁV Nosztalgia Kft.
Jogi nyilatkozat Adatvédelem Engedélyszám: R-00784/1993/2000
Történetünk - mavnosztalgia.hu